Lovene i Danmark er ikke altid de mest hensigtsmæssige, heller ikke når det gælder veteranbiler.!

Så selvom jeg nu kun har haft min musse i under et år, har jeg allerede stået med det første problem. Skal jeg sætte et blinklys som er der permanent, eller skal jeg have et som sættes på når den skal synes for blot at tage det af igen bagefter.

Længe hældte jeg faktisk til det sidste, da det ville ødelægge linjerne på bilen at monteret et eller andet på kofangeren eller lignende. Fandt dog en tråd på Mustangklubbens forum omkring et ”289” skilt hvor der var sat en lille diode i, som så kunne fungere som blinklys og som var typegodkendt.

Så det var ligetil, lovlig og så godt ud, bedre kan det ikke være.

Og det eneste det kræver for at sætte det på er:

1. stk. Tang til at klippe ledningen til blinklyset under kofangeren
1. stk. Kniv til afisolering af ledningerne
1. stk. 6 mm. bor og bormaskine
1. rl. Malertape
1: loddekolbe og loddetin
1 stk. krympeflex i rød og 1 i sort
1 sæt ”289” skilte med blinklys - Kan købes via Trimo-us.dk

Trin 1.:
Tag de gamle skilte af og bor et hul i bunden af krom v´et, dvs. samme sted som der sidder en diode.(se billede 1)


Trin 2.:
Sæt et stykke malertape på bilen der hvor skiltet sad, sæt det gamle skilt på igen og tegn en prik i midten af hullet.(se billede 2)

Trin 3.:
Bor det nye hul og sæt de nye skilt på, derefter er det blot at lodde ledningerne samme og husk krympeflex på inden du lodder…… Glemte det på den ene ledning……
Lad være med at bruge skruemuffer, da det ikke ser godt ud, holder nær så godt og ikke mindst ledningerne kan/vil blive våde..

Blinklys på en Mustang 1965

Du kan hvis du vil og selv sætte en diode i et sæt ”289” skilte og tilføje en modstand, hvis du har lyst/kan jeg valgte den ”nemme” løsning da jeg prioritere mit overskud hårde end andre grundet visse skavanker.
Det tog mig et par dage at lavet det, da overskuddet var til mere. Du burde dog kunne køre det på max et par timer, når du har det hele klar…

For en god ordens skyld, skal jeg gøre opmærksom på at dette indlæg IKKE på nogen måde er sponseret, men udelukkende er for at hjælpe andre nye Mustang ejere.

Det næste indlæg er om min fejl 40, jeg glemte at løsne toppen på bilen inden jeg forsøgte at køre den ned så motoren til toppen sprang. Hvilket gav hydraulikolie/gearkasseolie bag bagsædet og under det fatmat som var monteret.
Så der kommer lidt billeder af før, under og efter, fik dog lidt hjælp under vejs da det var for hårdt at gøre det selv…

Men lige et billede af svineriet.. Cry