Nu når man har en Mustang, så skal den jo holde godt og lunt et sted hvor der er plads til at komme rundt om den, lave det som skal laves og ikke mindst være plads til at sparke dæk.. Wink
Men da det er svært hvis den holder et andet sted end hjemme og der ikke var nogen garage, så er det "naturlige" skridt selvfølgelig at få opført en.
Det kan gøres på flere måder, det vigtigste er at den står frostfrit og sikkert. Dog kan man også gøre som jeg har gjort og gå helevejen..

Så der er ved at blive opført en ny garage, med gulvvarme og isoleret efter boligstandard, skal dog være ærlig og sige at det ikke udelukkende er for bilens skyld. Jeg har også tænkt fremad på når jeg måske får bil nr. 2, sælger den, eller vi sælger huset, hvor så den nye ejer har muligheden for at inddrage garagen til bolig.
Men har du ikke denne mulighed, findes der et vel af steder hvor du kan få din bil vinteropbevaret til fornuftige priser. Du vil kunne finde stederne ved at kontakte de forskellige foreninger ved at skrive på deres forums som f.eks. SmallBlock eller Facebook side, dog kan du også finde nogen på denne hjemmeside vinteropbevaring som har en list med forskellige steder i landet.

Men her er lidt billeder af projektet indtil nu..(De er nået længere men har ikke taget nye billeder endnu)
Info om garagen: 28 kvm., med el og varme, konen siger nej til køleskab og toilet... Laughing