Garagen til Mustang´en del 2

clock November 5, 2015 10:04 by author Sigenstrøm |

Så er garagen færdig og hun er kommet ind i varmen, så nu er det hyggetid vinteren over med småprojekter på bilen. Smile
Som jeg skrev i sidste indlæg behøver man ikke have plads til en garage for at have en veteranbil, men det er dog et krav fra forsikringsselskaberne at den står låst ind / opbevaret hen over vinteren om det er fra 15/10 eller 15/11 til 15/03 afhænger af dit forsikringsselskab.

Ligesom nogle selskaber kræver at den står låst inde når den ikke bruges, så det er med at se sig om når man vælger forsikring, den kan læse mere om forsikringer og opbevaring på Mustangklubbens hjemmesiden  som du kan finde her: Mustangklubben.
I forhold til forsikringer skal du også vide at de forskellige forsikringsselskaber står forskelligt på hvor meget eller hvor lidt der må være lavet på bilen, så du skal være sikker på at din bil er dækket hvis der sker noget.. 
Men vælger du opbevaring fremfor egen garage, så er der her en lille artikel med gode råd, som også stammer fra Mustangklubbens hjemmeside: Opbevaring af veteranbil 

Men tilbage til garagen, så er her de sidste billeder af den færdige garage....
Jeg har selvfølgelig valgt at få videoovervågning på garagen som jeg har på selve huset, inkl. sirene udenfor så naboerne også kan høre hvis der sker noget.... 

Mit første vinterprojekt er at få sat blinklys på siden af bilen, da det er et krav for at den kan synes vil jeg have noget som er på bilen fast.
Men det skal ikke gå ud over designet og selve bilen, så har valgt et blinklys som sidder i 289 skiltet. Det er købt via Trimo-us og koster 500 kr...
Laver en hurtig billedserie på hvordan jeg synes det var nemmest at montere dem, så kan du evt. bruge den..

 Garagen til Mustang´en del 1

clock October 22, 2015 10:08 by author Sigenstrøm |

Nu når man har en Mustang, så skal den jo holde godt og lunt et sted hvor der er plads til at komme rundt om den, lave det som skal laves og ikke mindst være plads til at sparke dæk.. Wink
Men da det er svært hvis den holder et andet sted end hjemme og der ikke var nogen garage, så er det "naturlige" skridt selvfølgelig at få opført en.
Det kan gøres på flere måder, det vigtigste er at den står frostfrit og sikkert. Dog kan man også gøre som jeg har gjort og gå helevejen..

Så der er ved at blive opført en ny garage, med gulvvarme og isoleret efter boligstandard, skal dog være ærlig og sige at det ikke udelukkende er for bilens skyld. Jeg har også tænkt fremad på når jeg måske får bil nr. 2, sælger den, eller vi sælger huset, hvor så den nye ejer har muligheden for at inddrage garagen til bolig.
Men har du ikke denne mulighed, findes der et vel af steder hvor du kan få din bil vinteropbevaret til fornuftige priser. Du vil kunne finde stederne ved at kontakte de forskellige foreninger ved at skrive på deres forums som f.eks. SmallBlock eller Facebook side, dog kan du også finde nogen på denne hjemmeside vinteropbevaring som har en list med forskellige steder i landet.

Men her er lidt billeder af projektet indtil nu..(De er nået længere men har ikke taget nye billeder endnu)
Info om garagen: 28 kvm., med el og varme, konen siger nej til køleskab og toilet... Laughing Mustang Convertible 1965 - V8 289

clock October 12, 2015 12:57 by author Sigenstrøm |

Her er barn nummer 3, som skal kæles for i løbet af vinteren selvom hun står smukt.!

Spec:

Motor: 289 V8 
HK: aner det ikke(født med 220), men nok og er renovert i 2014
Elektrisk top, med ny motor i 2015
Indregistreret første gang: 05-11-1965 

Bloggen

Jeg vil løbende skrive her på bloggen om hvad jeg laver og skal have lavet.
Da jeg er helt ny og våd bag ørene når det kommer til at lave/rode med Mustang, vil du kunne komme til at læse om hvordan jeg har løst et problem eller hvordan jeg fik gravet mig ned i et større hul.

Så følg med for guides, gode råd og hvad du ikke skal gøre.. Wink 

Mustang Convertible 1965 V8 289 - Motor

Mustang Convertible 1965 V8 289 - Siden

Mustang Convertible 1965 V8 289 - FrontenMin Blog

Jeg vil løbende skrive her på bloggen om hvad jeg laver og skal have lavet.
Da jeg er helt ny og våd bag ørene når det kommer til at lave/rode med Mustang, vil du kunne komme til at læse om hvordan jeg har løst et problem eller hvordan jeg fik gravet mig ned i et større hul.

Så følg med for guides, gode råd og hvad du ikke skal gøre.. Wink 

Month List

MustangKlubben

Log in